Palvelut

Meiltä löydät monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, monipuolisen ja viihtyisän kuntosalin, tehokkaat solariumit sekä viihtyisät suihku-, sauna- ja pukeutumistilat. Vastaanotosta voit hankkia erilaisia palautusjuomia moneen makuun, sekä lisäravinteita kuntoa kohentamaan ja terveyttä parantamaan. Meiltä voit myös pyytää yrityskuntosopimustarjouksen osana yrityksenne ennaltaehkäisevää ja parantavaa työterveyshuoltoa.

Kuntosali

Kuntosalilla voit harjoitella itsenäisesti sekä ohjatusti. Ammattitaitoinen henkilökunta tekee juuri sinulle sopivan harjoitusohjelman, kunhan sovit ajan etukäteen. Kuntosaliharjoitteluun tarvitset aina avainkortin. Aamukuntoilijat pääsevät harjoittelemaan salille avainkortilla maanantaista perjantaihin klo 6:00 alkaen ja lauantaina sekä sunnuntaina 7:00 alkaen.

Ryhmäliikunta

Tunnit pidetään laadukkaassa ryhmäliikuntatilassa. Tilassa on hyvä ilmanvaihto (jäähdyttimet katossa) ja joustava Pavigym-lattia.

Tuntien teemoja muutetaan ja lisätään kysynnän mukaan. Tule rohkeasti kokeilemaan ja muutaman kerran jälkeen löydät itsellesi parhaiten sopivat tunnit.

Katso tarkemmat ryhmäliikunta-aikataulut ja tuntikuvaukset.

Personal Training

Silver Gymissä saat myös Personal Training palveluita. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kiinteytyminen, painonpudotus, lihaskunnon ja/tai aerobisen kunnon parantaminen. Tavoitteena voi olla myös tehokas, turvallinen ja monipuolinen harjoittelu koulutetun ammattilaisen ohjauksessa.

Kehonkoostumusmittaus

Seca-kehonkoostumismittaus soveltuu kaikille liikuntaa harrastaville, kehonkoostumuksesta ja painonhallinnasta kiinnostuneille. Lue lisää.

Solarium

Treenin jälkeen voit rentoutua vaikkapa solariumissa. Kuntokeskuksessa on käytössä kaksi tehokasta solariumia. Ajan voit varata vastaanotosta.