Personal Training

SilverGymillä saat myös laadukaita Personal Training palveluita. Tavoitteena voi olla esimerkiksi kiinteytyminen, painonpudotus, lihaskunnon ja/tai aerobisen kunnon parantaminen. Tavoitteena voi olla myös tehokas, turvallinen ja monipuolinen harjoittelu koulutetun ammattilaisen ohjauksessa.

Personal Trainer -palvelut ja hinnasto

Valmennuspaketit sisältävät valmennustapaamiset, harjoitus- ja ravinto-ohjelmat sekä puhelintuen asiakkaan ja valmentajan keskenään sopimassa laajuudessa.

“Quick & Go”

Treenaa PT:n kanssa 45min

45€

Quick & Go on sähäkkä ja sinun tarpeidesi mukainen valmennustapaaminen,
 joka sytyttää treenimotivaatiosi ja tarjoaa tietoa oman hyvinvointisi optimoimiseksi.

PT30

1kk valmennuspaketti

499€ / kk

PT30 on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoittelun aloittamiseen, toivot tehotreeniä kohti tavoitteitasi, tai haluat ripeästi viedä treenejäsi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella.

  • Kesto 1kk

  • 8 tapaamista

PT90

3kk valmennuspaketti

279€ / kk

PT90 on intensiivinen valmennus, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset ohjaavat sinua tehokkaasti tuloksiin. Valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea, motivaatiota ja tsemppiä harjoitteluusi, olipa tähtäimessäsi pysyvä elämäntapamuutos tai nykyisten ennätystesi rikkominen.

  • Kesto 3kk

  • 12 tapaamista

PT180

6kk valmennuspaketti

159€ /kk

PT180 kannustaa, motivoi ja ohjaa siihen, että harjoittelusta tulee pysyvä tapa. Säännölliset valmennustapaamiset varmistavat, että kilot karisevat, voimatasot kasvavat ja kestävyys kohenee tasaisesti ja parhaiden oppien mukaisesti. Valmennus sopii loistavasti myös kokeneelle treenaajalle, joka haluaa olla ohjatun harjoittelun piirissä.

  • Kesto 6kk

  • 12 tapaamista

PT360

12kk valmennuspaketti

89€ / kk

PT360 on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparrajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainerisi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

  • Kesto 12kk

  • 12 tapaamista

Small Group Training -pienryhmävalmennukset

Valmennuspaketit

SGT30

Kesto 1kk
4 tapaamista/kk.

99€ / kk

SGT90

Kesto 3kk
4 tapaamista/kk.

79€ / kk

Valitse itsellesi sopiva valmennus

Painonhallinta

Painonhallintavalmennus tähtää painon pudottamiseen ja tavoitepainon ylläpitoon. Opit tutkitusti järkevät painonhallinnan perusteet sekä teoriassa että käytännössä. Valmennuksen aikana otat jo monta harppausta kohti tavoitepainoasi.

CrossTraining

CrossTraining-valmennuksessa pääset venyttämään rajojasi niin voimaa, ketteryyttä ja hapenottokykyäkin kehittävissä harjoituksissa. Valmentajan ohjaamat tehotreenit ja ryhmän yhteishenki takaavat, että harjoittelusi räjähtää täysin uudelle tasolle.

Sali

Sali-valmennuksessa otetaan yhdessä kuntosali haltuun, ja opitaan liikkeiden tehokkaat ja turvalliset liiketekniikat. Tuloksena saat perusteelliset tiedot ja taidot monipuoliseen ja mielekkääseen lihaskuntoharjoitteluun.